top of page
nabiralkaaaa_edited_edited_edited.jpg

Sunearth

V SunEarth verjamemo, da je skrb za kvaliteto našega življenja prepletena s skrbnostjo do narave, ki nas obdaja, in našo prizemljenostjo, ki naše telo, misli in duha povezuje z Zemljino energijo. V stanju prizemljenosti smo sproščeni, lahkotni in energični. Vse to nam omogoča dosegati večje stanje notranje uravnoteženosti, ki pa nam omogoča živeti v harmoniji s seboj in okolico.

Od Sonca do Zemlje prihaja energija.

 

Energija, ki nam omogoča življenje in ki hrani Zemljo.

Zemljo, ki nam nesebično daje in nas prizemljuje.

spiralalalal_edited_edited_edited_edited

Želimo, da naši produkti odražajo skrbnost do naše Zemlje, zato so vsi SunEarth produkti vzgojeni iz narave in z naravo. Povezanost z Zemljo in njeno naravo je v centru naše pozornosti. Namen SunEarth produktov je biti del sestavljanke, ki posamezniku na naraven način omogoča širši spekter osebnega delovanja. Biti v trenutku s svojimi mislimi, čustvi in občutki.

lokalno

 

Podpiramo lokalno pridelavo in aktivno spodbujamo zdravo in trajnostno življenje.

naravno

SunEarth nudi naravne izdelke za nego telesa, ki so minimalno obdelani in ne vsebujejo umetnih barvil, arom in konzervansov ter drugih dodanih kemikalij. Pri naših odločitvah sledimo ekološkim načelom, kot sta celovitost in omejitev narave.

uravnoteženo

 

Naš notranji mir nam omogoča živeti v harmoniji s seboj in okolico – uravnoteženost znotraj nas se odraža v uravnoteženosti zunaj nas.

skrbno

 

Skrb do narave je prepletena s skrbjo do samih sebe.

vejicacaca_edited.jpg
bottom of page